Boekingen met Island Breeze Liveaboard kunnen niet eenvoudiger.

Betalingen zijn vooraf online beschikbaar voor liveaboards, snorkeltrips en catamaran charters. Boek gewoon rechtstreeks bij ons of via een van onze partners en u kunt er zeker van zijn dat uw boeking veilig is. U ontvangt een e-mail met alle benodigde informatie voor uw reis. Zorg ervoor dat u een reis verzekering heeft voor uw activiteiten, een duik verzekering is een must voor duikers en deze is makkelijk als extra te boeken bij een reisverzekering.

Voor liveaboards, snorkel dagtrips en charterreizen kunt u direct bij ons boeken. We werken samen met liveaboard reisorganisaties die ook namens ons boeken, met dezelfde prijzen, dus de keuze is aan jou.

Coral in Bonaire

Liveaboard

Wilt u uw liveaboard boeken, bekijk dan onze data hieronder voor 4-daagse en 7-daagse ervaringen.

Charter-dagtochten

Snorkelen en charterreizen we nemen boekingen aan vanaf februari 2023 en daarna. Neem contact met ons op als u vragen heeft of kijk hier.

Duik- en reisverzekering

Zorg ervoor dat u de juiste reisverzekering heeft voor de activiteiten die u bij ons wilt doen. Zowel voor zeilen en duiken is eenvoudig er een aparte aanvulling bij uw verzekering bij te boeken.

Een avontuur aan boord

SNORKEL TRIPS (vanaf 2023)

Geniet van het eiland terwijl we u met onze Catamaran meenemen op een leuke relaxte tocht langs enkele van de mooie snorkelplekken van Bonaire.

Neem contact met ons op om deel te nemen aan een van onze middag-trips en maak een reservering, u kunt dit doen tot 24 uur voor vertrek.

We zeilen naar prachtige plekken, terwijl u kunt ontspannen aan boord of in het water. Dit alles is inclusief verfrissingen en snorkelspullen.

Onze trips zijn voor maximaal 10 personen en we vertrekken om 13.00 uur en keren rond 17.00 uur terug

CHARTERREIZEN (vanaf 2023)

Onze charters zijn alleen beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag, voor data zie ons schema in onze pakketten. We kunnen tegen een meerprijs tot maximaal duiken doen. Gelieve van tevoren te reserveren zodat we uw duikgids kunnen plannen en alle uitrusting die u nodig heeft aan boord kunnen voorbereiden.

We kunnen maximaal 12 personen meenemen, individuen of groepen.

LIVEABOARDS (vanaf februari 2023)

Voor onze trips van 3 nachten: we nemen boekingen aan van maximum 8 personen, voor 4 dagen en 3 nachten, en we vertrekken vanuit Bonaire elke maandagochtend en keren terug naar de haven op donderdagmiddag.

Voor onze 7 nachts reizen: we nemen boekingen van maximaal 8 personen, voor 8 dagen en 7 nachten. U komt aan boord bij ons elke zaterdagmiddag en we keren vrijdag eind van de middag terug naar de haven om op zaterdagochtend van boord te gaan. Kijk hier voor meer informatie over onze boot en hutten.

Island Breeze Liveaboard Onboard
Coral in Bonaire

Verhuur van materiaal


Alle snorkel materialen zijn inbegrepen bij de snorkeltrips. Alle tanks en lood zijn inbegrepen.

Duikuitrusting kan vooraf worden besteld en vooraf of aan boord worden betaald. Uw kunt natuurlijk ook uw gehele eigen duikuitrusting meenemen of een gedeelte bij ons huren. We willen graag van tevoren uw maat weten om er zeker van te zijn dat we de juiste set voor u hebben.

Verhuur prijzen per dag:

• Volledige uitrusting (exclusief camera) – $ 50
• Trimvest (BCD) – $ 13
• Duikcomputer – $13
• Masker, snorkel en vinnen met gesloten hiel – $ 13
• Open hielvinnen – $ 7
• Ademautomatenset – $ 13
• Shorties – $ 13

Duikbrevetten

Voor onze Liveaboards heb je een PADI Advanced Open Water (AOW) of gelijkwaardig nodig.

Voor begeleide duiken op charter dagen heb je je PADI Open Water-brevet (OW) of gelijkwaardig nodig.

Non-Diving Companions

Mocht uw partner, vriend of vriendin geen duikliefhebber zijn, geen probleem! Alle niet duikers zijn natuurlijk hartstikke welkom om deel te nemen aan onze liveaboards en genieten van 25% korting.

Kijk hier voor de volledige voorwaarden om bij ons te duiken.

Swimming

Betaling en Annulering

Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor ons COVID-19 beleid

Voor snorkel dagtochten vragen we u 24 uur van tevoren te betalen, en annuleringen na deze tijd worden niet gerestitueerd, tenzij er uitzonderlijke omstandigheden zijn waardoor u niet in staat bent om met ons mee te doen.

Voor de voorwaarden en bepalingen van liveaboards, annuleringsvoorwaarden en volledige details, zie onze pagina met algemene voorwaarden hier. 

Voor charter dagtochten vragen we 48 uur van tevoren een volledige betaling voor individuele boekers en dit kan niet worden gerestitueerd. Voor groepsboekingen moet de volledige betaling 14 dagen van tevoren worden gedaan en is 25% restitueerbaar tot 48 uur van tevoren.